Bryan O`Neil, hoofdleiding oud

Hoofdleiding Oud

Mijn naam is Bryan O`Neil. Als 29 jarige Weertenaar ben ik zoals vele anderen opgegroeid met Kinder Vakantie Werk. Dit is dan ook uitgegroeid tot een van de dingen die ik als “hobby” beschouw. Als hoofdleiding ben je hier namelijk (bijna) het hele jaar mee bezig. 

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de IT-sector en in mijn vrije tijd, naast bezig zijn met KVW natuurlijk, kijk ik tv-series, speel ik computergames en sport ik graag. Het kijken van tv-series en spelen van computergames zijn ook de basis voor mijn functie binnen KVW, het bedenken van het verhaal en uitwerken van de spellen die de kinderen spelen.

In de zomervakantie van 2005 ben ik begonnen als leiding bij KVW Stad, Biest, Groenewoud en Molenakker. Deze week vond ik zo leuk, dat ik besloot om in diezelfde zomervakantie ook mee te doen als leiding bij Kivakemo (KVW Keent Moesel). Dit heb ik zo volgehouden tot en met het jaar 2013. Omdat ik toen afgestudeerd was, kon ik mij nog maar 1 week per vakantie veroorloven en ben ik bij deze KVW blijven plakken.

Al vrij vroeg in mijn KVW “carrière” ben ik mij bezig gaan houden met organiseren, voornamelijk rondom het verhaal en de spellen voor zowel deze KVW als Kivakemo waarna ik organisch ben doorgegroeid naar een hoofdleiding functie bij deze KVW.

Op dit moment hou ik mij bezig met het bedenken van het verhaal dat de kinderen doorlopen tijdens de week en de spellen die daarbij horen. Dit doe ik voor de oudste groepen omdat daar mijn passie ligt. Daarnaast speel ik een personage tijdens de week en hou ik ervan om op een nuchtere wijze problemen op te lossen.