Inschrijven KVW 2017

KVW2017 komt er langzaam weer aan! Bij deze een informatieve mail inclusief inschrijfformulier (link onderaan). Natuurlijk hopen wij dat ieder kind vorig jaar een geweldige week beleefd heeft en dit jaar wederom meedoet.

Het thema dit jaar is fantasie II. Alle bekende karakters alsmede ridders, tovenaars, elven e.d. zullen langskomen voor een groot nieuw avontuur. KVW zal plaatsvinden van 17-07 t/m 21-07. Uw kind mag natuurlijk ook verkleed komen! Ze worden dit jaar namelijk wederom ECHT onderdeel van het verhaal. Plus, dit jaar wordt de grote vraag beantwoord… wie is nu de hoofd slechterik?

Verhaal

Het thema dit jaar is fantasie. Kinderen gaan op een echte reis en krijgen de hele week de mogelijkheid wederom ZELF beslissingen te nemen. Om ons aan te passen aan de hedendaagse vrijheid qua keuzes kunnen de kinderen alle kanten op. Het wordt een hele spannende en leuke week vol verassingen. Wil je als kind ook verkleed komen? Super leuk! :)

Dit jaar gaan we met alle kids en leiding naar een gigantisch nieuw buitenterrein waar een drone alles zal filmen wat er plaats zal vinden… denk hierbij niet aan een speeltuin…

Wij hopen dat uw kind(eren) dit jaar weer van de partij zijn!

Download hier het inschrijfformulier 2017